Prevederi si definitii

Prevederi si definitii

Prevederi generale

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.florinmunteanu.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale cumparatorului (clientul, consumator). Vanzator si operator al operatiunilor online este C.S. Teen Training S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Vasile Lascar 102, inregistrata sub codul de indentificare fiscala 19325587, Registrul Comertului J40/1263/2006.

  1. Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:
  2.  OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
  3. OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  4. Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  5. Legea 365/2002 privind comertul electronic.

Definitii

Contract – contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.

Vanzatorul (distribuitor) – o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.

Consumator (cumparator) – o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.

 Distribuitor – O persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, incheie acte de natura comerciala.

Finalizarea contractului de achizitie – Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

Termeni si conditii – intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta..

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.florinmunteanu.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea  “Prevederi generale” si  “Servicii”.

Teen Training S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Drepturi de autor

Denumirea si logo-ul firmei sunt marci comerciale Teen Training S.R.L. si nu pot fi descarcate, copiate sau utilizate fara acordul scris al proprietarului. Aceeasi prevedere se aplica tuturor textelor publicate, fotografii si elemente grafice detinute de catre Teen Training S.R.L. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi raportata la urmatoarea adresa de e-mail: admin@florinmunteanu.ro

Continutul site-ului www.florinmunteanu.ro – texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email – apartine Teen Training S.R.L. si tertilor sai (furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.

Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al Teen Training S.R.L., se pedepseste conform legilor in vigoare.

Teen Training S.R.L. respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca www.florinmunteanu.ro  contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email admin@florinmunteanu.ro