mentorat

Indrăznește să alegi teme de licență, de masterat sau doctorat originale, abordate într-o manieră creativă, multidisciplinară. 

Complexitatea este un ingredient ce poate fi util în orice domeniu, de la sociologie la biologie și medicină, de la inginerie și până la ecologie și psihologie.  

Iți voi fi sprijin în a structura un plan de lucru, în filtrarea bibliografiei, în conturarea unui experiment și validarea rezultatelor. 

Nu pierde un timp prețios reluând teme învechite de care nimeni nu mai are nevoie, singurul motiv fiind obținerea comodă a unei diplome!  

Teme finalizate

Antene fractale;  Oscilatoare haotice; Sincronizarea oscilatoarelor haotice; Analiza neliniară a semnalelor seismice; Studiul dinamicii cardiace din perspectiva teoriei haosului; Geometria fractală în studiul proceselor de fragmentare, aplicații în geofozică; Biosemiotică în meloterapie; Tehnici de clusterizare utilizate în discriminarea/clasificarea semnalelor neperiodice.

aștept decizia ta

Pentru definirea termenilor colaborării, în cazul în care alegi o abordare creativă a unui proiect personal sau o tematică inovativă pentru masterat sau doctorat trimite o scrisoare de intenție, un CV și date de contact. Îți voi trimite părerea mea și câteva recomandări. Vom stabili de comun acord o primă întâlnire virtuală (Zoom) în care ne vom cunoaște și vom hotărî modalitatea de colaborare.