ești pregătit?

lucrĂm ÎmpreunĂ, RELAXEAZĂ-TE

florin cursuri

aI UN POTENțIAL FANTASTIC: DESCOPERă-L

Pentru liniștea ta, nu este necesară nicio pregătire specială pentru a urmări aceste cursuri. Este suficientă dorința ta de a înțelege și accepta faptul că poate există și o altă viziune asupra Realității înconjuratoare, asupra proceselor și fenomenelor din Natură.

Cursurile alese îți vor consolida transformarea prin:

  • o noua perspectivă în viața personală și profesională,
  • formarea abilităților pentru a supraviețui într-o piață dinamică,
  • creșterea sensibilității față de oportunitățile nou apărute,
  • o mai bună orientare în viața personală și carieră prin creșterea inteligibilității mesajelor conținute în articole, cărți, media.
alege !

oferta de cursuri

strategy
eu cu ceilalti

Curs dedicat tot tie ca persoana, insa in relatia ta cu ceilalti, legatura cu echipa din care faci parte, fie ea familie, colectiv de lucru, comunitate.

eu ca lider

Curs dedicat profesionistului din tine si a modului si nivelului la care reusesti sa gestionezi pozitia ta in varful unei ierarhii intr-o economie turbulenta.

curs initiere
despre complexitate

Curs introductiv ce prezintă conceptele de bază ale noii paradigme, abecedarul fără de care nu poți merge mai departe în lumea nouă care ți se deschide . Acceptă-l, urmarește-l, este gratuit.

curs 2 Florin
asimilarea complexitĂȚii

Cursul este menit a forma o bază conceptuală iniţială şi a motiva dezvoltarea personală ulterioară. Nu este necesară o pregătire iniţială specială

curs 3 Florin
management transformaȚional

Adresat firmelor și instituțiilor, cursul urmărește transferul de cunoștințe specifice abordării Realității din perspectiva Complexității. Asimilarea noilor concepte, modele şi tehnici specifice are efecte benefice asupra vieții de organizație, asupra creativităţii şi inovării, previziunii şi clarviziunii necesare luării deciziilor înţelepte.

de-a lungul timpului Unii au ales diferite tipuri de cursuri
curs companie

Management strategic

curs on line

Sesiuni on line

academie de vara

Academia de vara